marți, 29 decembrie 2009

Curiozitate


Parararaaammmm sunt happy k am un sustinator al acestui blog:)) mihai te simti:>? (trebuia sa scriu ceva si despre el ) data trecuta vorbeam despre obiceiurile adolescentilor si am primit o intrebare de la tata (am lasat calculatorul deschis).. ce inseamna sa fi pitzi?:)) Oameni buni haideti sa ii explicam unui tatic curios aceasta notiune. sau mai bine ii aratam? am voie sa pun poze aici?:))
hai mai bine dau un citat de pitzi "iubi iubi... spune`mi tot ce vrei... un bmw seria3, dak ma saruti o noapte iti dau si seria 7, hai da`mi cheile si gata te saruta fata'... :)) trebuie sa ma mobilizez si sa incep sa fiu si eu ma trendy.. sa compun si eu asa.. degeaba pierd timpu cu blogu asta:)) si totusi nu cred ca v-am lamurit.. pitzi=o superficiala, stridenta o "fataaaaa" care se afiseaza cu un marlan sau taran cu 10 kile de aur la gat, poarta ochelari indiferent de vreme , au in dotare genti mari si scumpe de firma, bineinteles is mereu cu telefoanele la ureche, le place la tv si visul lor este sa apara intr-o revista de fitze :*

Un comentariu:

  1. hai mai fato ca le-ai zis-o fato. Da fato de unde iti vin ideiile astea, vai vato te-ai documentat bine , bravo fato:)):))

    E super poza:)) , buna definitie.

    RăspundețiȘtergere